maanantai 17. kesäkuuta 2013

Miksi maahanmuuttoa.?.

Kymmenen myyttiä maahanmuutosta


Ensimmäinen myytti on, että Suomi on iso ja harvaan asuttu maa, täynnä tekemätöntä työtä ja vailla osaavia työntekijöitä.

Toinen perustavaa laatua oleva myytti on, että suomalaiset turvautuivat alusta lähtien likaiseen rasismikampanjaan ensimmäisten maahanmuuttajien saapumisesta hamaan kahtia jakautumiseen saakka.

Kolmas myytti on se, että miten NATO liittyy maahanmuuttoon ja se tosiasia, että se olisi suomalaisten oma syy, mitä heille tapahtui kun USA NATO kumppaneineen tuhosi Irakin ja Libyan ja joutuivat sen vuoksi vaikeuksiin.

Neljäs myytti on suomalaisiin miehiin iskostunut uskomus, että 'ne' vievät työmme ja naisemme.

Viides myytti on suomalaisten naisten kiinnostus vierasmaalaisiin ja etenkin univormuihin.

Kuudes myytti on, että maahanmuuttajat olisivat laiskoja ja eläisivät suomalaisten veronmaksajien turvin.

Seitsemäs myytti on, että maahanmuuttajat ohittavat suomalaiset asunnottomat, asunto- ja venepaikkajonoissa.

Kahdeksas myytti on, että suomalaisessa mediassa uskotellaan maahanmuuttajayrittäjien turvautuvan vakuutuspetoksiin, saadakseen kannattamattoman pitsanmyynnin voitolliseksi.


Yhdeksäs myytti on se etteivät maahan muuttaneet pakolaiset hakeutuisikaan takaisin kotimaahansa olojen siellä vakiinnuttua.


Kymmenes myytti on uskomus Suomeen nousevista sienimuodostelmista, mitkä muistuttavat erehdyttävästi moskeijoita ja toreilla sekä turuilla kantautuvista rukouskutsuista.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Myytti

Ei kommentteja: