perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ilonpilaaja

"Minun mökki on ilotalo!"

Näin sanoi Taivaisen Kuuno kun Simpauttaja oli jyrynnyt Julian kanssa, Kuunon ollessa tukkimetsällä.

Heikki Turusen kirjassa; "Simpauttaja", tuo lause kiteyttää koko suomalaisen seksuaalisuuden, sen hyvän ja huonon puolen.
Siinä esiintyy toive siitä, että mökissä iloittaisiin ja toive, että siellä ei 'iloittaisi'.

Pystyisikö suomalainen kumppani järjestämään puolisolleen kotiinsa 'ilotalon', jos pystyisi ei bordelleja tarvittaisi.?.

Huoruuden määrittelyyn pystyy vain se, joka kokee joutuneensa tilanteeseen jossa tuo määrittely muodostuu, aivan samalla tavalla joutuu 'rasisti' määrittelyn kohteeksi, kohteen määrittelijä tulee tulokseensa hyvin omaehtoisin käsityksin.

Tuo ko. huora tai rasisti ei ole kaikille huora tai rasisti, siis huoraa tai rasistia ei ole objektiivisesti edes olemassa, se on vain kokijan harha, oletus tai näköalan puute.

Kuuno ei halua - eikä hänen tarvitsekaan - nähdä eroa; 'surutalon' tai 'ilotalon' välillä, Kuuno vain haluaa tulla asiassaan 'subjektiksi', voitaisiko siis Kuunoa syyttää näköalattomuudesta.

Niitäkin äänestäjiä, jotka eivät viimevaaleissa äänestäneet nykyhallituspuolueita on syytetty 'yhteisymmärryksen' ja eurooppalaisuuden ymmärtämisen puutteesta.
'Näköalattomia' äänestäjiä syyllistetään 'valtamedioissa' yhteisen hyvän (EU:n) hylkäämisestä, kun taasen niitä näköalattomia 'rasistikortin' vetäjiä - 'rasistittelijoita' - valtamedioissa ylistetään kättentaputuksin.

Mielikuvamaailma ohjaa ihmisten ajatuksia, huolen 'pysyvistä' mielikuvista antavat median parhaat osaajat.

Mielikuvat, esimerkiksi Halla-ahosta 'rotutohtorina', antaa ajattelijoille sellaisen inhoreaktion etteivät kykene edes lukemaan Jussi Halla-ahon kirjoituksia.

Samaten tunnutaan inhoavan myös homoja, tuulipukuisia, huonohampaisia, lihavia, vanhuksia, koiria, susia sekä ym. Mielikuva, homojen ja varsinkin uskovaisten homojen siis niiden joilla on vaikkapa 'Jeesus' ns. 
sydämessä eli Jeesus on sisällä ihmisessä, penetraatiokäyttäytymisestä tuntuu olevan hyvin vihattu ajatusleikki.

Oma tekstini, 'Pane ikkunalle, Pekka' sai kyytiä US:n 'Puheenvuorossa', otin siinä groteskisti kantaa 'uskossaolevan' homoseksuaalin seksuaaliseen käyttäytymiseen.

Ei kommentteja: