lauantai 24. toukokuuta 2008

Missä oikeustaju?

Eikö ollut selvä viesti pääministeri Vanhaselle, että eroa hyvä ihminen sinäkin, kun kokoomuksessa ollaan näin yhteiskuntavastuullisia jotta tekstiviesteillä pelleilevälle ministerille osoitettiin ovea.

Näyttää siltä ettei Vanhasella ole vähäisintäkään oikeudenmukaisuustajua kansalaisia kohtaan kun ei tajua erota vai pitäisikö keskustapuolueen puheenjohtajan erottaa ministeri - onko säännöissä kielletty itsensä erottaminen?

Onko moraalisesti oikein, että pääministeri ei tiedä vaalirahoituksiensa lahjoittajia mutta samaan aikaan kannattaa suuren automarketin rakentamista - sitä samaa jota hänen lahjojansa ovat olleet suunnittelemassa?

Onko moraalisesti oikein, että pääministeri käy oikeusprosessia entistä naisystäväänsä vastaan?
Tuleeko tavallisen kansalaisen mieleen edes tällainen vaihtoehto jos asiat eivät menekään hanskaan - luulenpa ettei. Ymmärtäisin paremmin yksityisyyttä loukkaavan oikeudenkäynnin jos Vanhanen olisi eronnut luottamustehtävistään niin pääministerin, kansanedustajan kuin puolueen puheenjohtajan sekä kunnallisista ennen rikosilmoituksen tekoa.

Mikäs se on kelliessä julkisuudessa silloin kun medialla on vain mieluisia uutisia, mutta heti jos asioita tonkastaan analyyttisemmin tulee parku niin herra pääministerille kuin muillekin samanlaisessa veneessä olijalle kuten nyt esim. Kata Kärkkäiselle.

Ei kommentteja: