tiistai 23. heinäkuuta 2013

'Oikeuslaitoksen' oikeudenmukaisuus

Jokainen, meistä on 'oikeuslaitos', jokaisella, meistä on oikeudenmukaisuuden taju...

Ja olisi mielenkiintoista nähdä tai kuulla sellainenkin oikeudenmukaisuustoimenpide, että islamilaisen uskomuskulttuurin tunnustavassa kansalaisvaltiossa, kansanjohtaja; presidetti, pääministeri, valtiojohtaja tai muu vastaava armahtaa jumalanpilkkatuomitun henkilön kuten Urkki teki taannoin Suomessa ns. 'Juhannustanssi-asiassa' - silloin oltaisiin oikeammalla tiellä - nytkin meillä ovat nämä idiootit 'oikeusoppineet', Kalske ja Illman ja Tiilikka lähteneet pimeälle tielle noitavaino mentalilla, vihan ja kateuden sokaisemina, niin että 'häijyä' tekee ja mieli pahottuu tavallisella, oikeudenmukaisuuteen luottavalla kansalaisella...

Petri Kaivanto: "Suomi voi palata länsimaiseksi sivistysmaaksi vain kumoamalla mm. Halla-ahon ja Seppo Lehdon tuomiot.

Sen lisäksi suomalaisen tärähtäneistön erityispiirre on uskotella itselleen, että meillä ei muka syntyisi mitään sellaisia kulttuurikonflikteja, joita muualla on syntynyt, koska Suomi nyt vaan on tilastojen ykkönen kaikessa ja muutenkin Jumalan valittu kansa."

Markus Lehtipuu: "Tärähtäneistön ongelma on rotuerottelu eli rasismi.

Kun me realistit tunnustamme, että ihmiset ovat lähinnä kulttuurinsa tuotteita, esimerkiksi naisia säkkiin pukevia psykopaatteja, tärähtäneistöllä on pakkomielle ihonväriin.

He luokittelevat koko ihmiskunnan rikkaan kirjon kahteen kategoriaan, jotka lisäksi ovat leimaavia ja arvoväritteisiä värejä eli "musta" ja "valkoinen".

Me normaalit ihmiset emme ymmärrä tätä: ihmiset voivat olla bantuneekereitä tai dravideja tai haamilaisia tai maasaita, mutta ei koskaan värejä.

Tärähtäneistö, kuten YLE ja muut mediat, ja poliittista eliittiä myötäilevä elämästä vieraantunut idealistisiipi, korostaa jatkuvasti näitä värejä, ja syyttää meitä realisteja "ihonväristä" kiinnostuneiksi.

Ei, vaan päinvastoin, ihonväri on pakkomielle nimenomaan tärähtäneistölle, joka tekee siitä hirveän ison numeron.

Meitä kiinnostaa, ryöstetäänkö, raiskataanko ja rikotaanko kotimaassa enemmän maahanmuuton takia, ja voiko lainsäädäntöä muokata siten, että ilmaisen rahan jakelua muukalaisille voisi vähentää."

Ei kommentteja: