keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ravistettava tavatessa

Jussi Halla-aho teki Simo Rantalaisesta tutkintapyynnön poliisille
25.9.2009 10:28 | Päivitetty: 25.9.2009 10:55 | Kommentit A A
HELSINGIN SANOMAT

Jussi Halla-aho
Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho on tehnyt poliisille tutkintapyynnön Simo Rantalaisen radiossa esittämistä uhkailuista.

Toimittajat Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde haastattelivat Rantalaista Radio Rock -kanavan Korporaatio-ohjelmassa viime maanantaina. Suorassa lähetyksessä Rantalainen toimittajien yllyttämänä uhkaili Halla-ahoa väkivallalla.


Halla-aho muistuttaa, että Rantalainen on tuomittu aiemmin kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, useista pahoinpitelyistä, ampuma-aserikoksesta ja perättömästä vaarailmoituksesta, joten hänellä on kaikki syy pitää tätä tasapainottomana ja vaarallisena ihmisenä ja suhtautua uhkailuihin vakavasti.

Halla-aho syyttää myös Heikelää ja Linnanahdetta rikokseen yllyttämisestä, koska nämä ohjelmassa sanoivat Halla-ahon "asuvan ihan tässä lähellä".

"Vihjailemalla jo uhkauksia esittäneelle ja väkivaltaiseksi tietämälleen Faiselille (Rantalaiselle) asuinpaikastani toimittajat Heikelä ja Linnanahde mielestäni tosiasiallisesti yllyttävät häntä joko esittämään laittomia uhkauksia tai suoranaisesti ryhtymään väkivallantekoihin", Halla-aho kirjoittaa kannattajiensa suosimalla Homma-forum -keskustelusivustolla.


Ei kommentteja: